Ajuntament de Canet lo Roig

Oci i Festes

Situat en l'interior de la comarca del Baix Maestrat i creuat per la carretera N-232 i el riu Cervol podem dir que aquest poble te un ampli ventall de possibilitats. En quant al lleure podem destacar les activitats esportives, les piscines municipals o les rutes de senderisme. Un altre punt a destacar son les possibilitats cinegètiques que es consideren excel·lents per a la caça del tord i li donen fama al poble.

En quan a les festes popular podem destacar les següents:

Festes patronals: Es celebren a l'Agost aprofitant la festivitat del dia 15. Son deu dies on el poble es tranforma entre la bullícia de les revetlles, bous(ja siguen de plaça o embolats) i activitats per a tots com rutes de senderisme, torneig de futbito, guinyot, volley, carreres de "autos locos" i un llarg etcetera.. tot per a grans i petits.
Festes de Sant Miquel: El cap de setmana del últim diumenge de septembre es celebren les festes en honoe a Sant Moquel. A part de balls i bous tenim sopars popular o de sobaquillo.
Festes del 7 de maig o Romería a la Font de la Salut: Festa religiosa on es realitzaba antigament la romería a la Font de la Salut. En aquestes dates les colles solen reunirse als voltants de l'Ermita per passar el día.
Festes de Santa Isabec: Es realitza la romería a l'ermita del poble i es beneixen els camps. També es solen realitzar acampades als voltants aprofitant el bon temps i es realitza una revetlla popular per a tots.

Imágenes: 
bous.jpg
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 

Formulari de cerca

Site developed with Drupal